Back to homepage

Etiketë "Zudi Koka"

Zudi Koka emërohet u.d. drejtor në NP “Higjiena Komunale” në Shkup

Zudi Koka emërohet u.d. drejtor në NP “Higjiena Komunale” në Shkup

Zudi Enuzi Koka është emëruar u.d. drejtor i ri i Ndërmarrjes Publike “Higjiena Komunale” – Shkup. Siç bëri të ditur Qyteti i Shkupit, Zudi Enuzi Koka është jurist i diplomuar dhe menaxher i dëshmuar në botën afariste, i cili kompetencat

Read Full Article