Back to homepage

Etiketë "Zvicër"

Arsim Saliu zgjidhet kryetar i Lëvizjes Besa në Zvicër

Arsim Saliu zgjidhet kryetar i Lëvizjes Besa në Zvicër

Lëvizja Besa formalizoi kuvendin e degës snë Zvicër, ku për kryetar të degës është zgjedhur profesori i artit Arsim Saliu, njofton Flaka “Nga pothuajse të gjitha trevat shqiptare në vend dhe rajon, së bashku me nënkryetarët Fatmir Limani dhe Blerim

Read Full Article