Back to homepage

Etiketë "Zvicra"

Edhe Zvicra njofton restriksion të energjisë elektrike gjatë dimrit.

Edhe Zvicra njofton restriksion të energjisë elektrike gjatë dimrit.

Jo vetëm BE, por edhe Zvicra po lufton me krizën energjetike. Gazi dhe energjia elektrike mund të bëhen të pakta në dimër – gjithashtu kërcënohen me orë të tëra të ndalet. Sipas një vlerësimi aktual nga autoriteti rregullator shtetëror në

Read Full Article