Taravari: BDI dhe LSDM mbi një vit e lusin “Levicën” për në qeveri

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Nëntor, 2021 20:31

Taravari: BDI dhe LSDM mbi një vit e lusin “Levicën” për në qeveri

Ne me “Levicën” nuk kemi asnjë bashkëpunim e as nuk kemi pasur si opozitë shqiptare. Kështu tha sonte Sekretari i Përgjithshëm i ASH-së, Arben Taravari në “T7”.

Sipas tij jo vetëm dy deputetët e “Levicas”, por janë 68-69 deputetë që do të bashkangjiten për rrëzimin e qeverisë aktuale LSDM-BDI.

“BDI dhe LSDM mbi një vit e lusin “Levicën” për në qeveri, pra BDI ka bashkëpunim e jo ne. Ne nuk jemi duke bashkëpunuar pasi jemi në momentin për rrëzim të kësaj qeverie hibride. Pastaj vijojnë biesdimet për të formuar shumicë të re”, tha Taravari.

Së bashku me Taravarin në studio është edhe Agim Nuhiu nga BDI, të cilit Taravari ia rikujtori se inegristët aktualisht me “Levicën” kanë shumicë në Këshillin komunal të Velesit.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Nëntor, 2021 20:31

06
Dhj
Ambasadorja e SHBA-së në vend, Anxhela Ageler sonte theksoi se është konfuz procesi për zgjedhjen...
06
Dhj
Ajo ka një apartament në Shkup prej 54 metrash katrorë si pronë e saj personale,...
06
Dhj
Riorganizimi i administratës nënkupton reduktimin e disa institucioneve, nga 140 institucione që janë nën ombrellën...
06
Dhj
Qytetarët nuk u besojnë as politikanëve, as institucioneve, kështu vlerëson Insituti për Demokraci, një hulumtim...