Taravari ende mendon se qeveria do të bie

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 11 Nëntor, 2021 13:33

Taravari ende mendon se qeveria do të bie

Sekretari i përgjithshëm i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari, ka folur për iniciatvën për rrëzimin e Qeverisë së RMV-së.Ai tha se kanë zëvendësim për deputetin Kastriot Rexhepi, i cili në moment të fundit ndryshoi qëndrim dhe nuk do ta mbështesë rrëzimi e Qeverisë. Taravari tha se deri në ora 07:30 çdo gjë ka qenë në rregull, ndërsa shtoi se “këto janë metodat komuniste të pushteti”.

“Me siguri ka presione, kemi biseduar në ora 07:30 me deputetin dhe çdo gjë ka qenë në rregull. Mendoj se kemi zëvendësim dhe do të ketë zgjidhje për këtë punë.”

“Nuk mund të tregoj emrat e deputetëve, pasi e dini mbrëmë ka pasur presione të hatashme. Por nuk ka ku shkon, kjo qeveri do të bie”, tha Taravari.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 11 Nëntor, 2021 13:33

09
Dhj
Pas relativizimit të zërave se Aleanca për Shqiptarët do të bëhet pjesë e qeverisë si...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit, AlternAtivA edhe një herë e riafirmon përcaktimin e...
09
Dhj
Arben Taravari, u.d. Kryetar i ASH-së Përshëndes deklaratat e forta dhe hapat vendimtare të ndërmarra...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit – 9 Dhjetori, zëvendësja e kryetarit të Qeverisë...