Taravari për rezultatin e zgjedhjeve: Kemi pritur edhe më shumë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 1 Nëntor, 2021 22:10

Taravari për rezultatin e zgjedhjeve: Kemi pritur edhe më shumë

Teksa ka komentuar rezultatin që e arriti koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa në zgjedhjet lokale më 17 dhe 31 tetor, sekretari i përgjithshëm i ASh-së, Arben Taravari në ClickPlus tha se se kanë pritur më shumë.

“Kemi pritur edhe më shumë. Nuk është se na pëlqen. Por në rrethin e parë ka pasur shumë më shumë presion, ndërkaq në rrethin e dytë njerëzit u përcaktuan më mirë. Kjo më shumë u vërejt në Tetovë”, tha Taravari.

Në Shkup ka vlerësuar se kanë shënuar rritje të votave.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 1 Nëntor, 2021 22:10

06
Dhj
Ambasadorja e SHBA-së në vend, Anxhela Ageler sonte theksoi se është konfuz procesi për zgjedhjen...
06
Dhj
Ajo ka një apartament në Shkup prej 54 metrash katrorë si pronë e saj personale,...
06
Dhj
Riorganizimi i administratës nënkupton reduktimin e disa institucioneve, nga 140 institucione që janë nën ombrellën...
06
Dhj
Qytetarët nuk u besojnë as politikanëve, as institucioneve, kështu vlerëson Insituti për Demokraci, një hulumtim...