Tateshi: Njerëzimi ka pasur disa pandemi në të kaluarën që kanë lënë shumë pasoja në njerëz

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 27, 2020 22:40

Tateshi: Njerëzimi ka pasur disa pandemi në të kaluarën që kanë lënë shumë pasoja në njerëz

Mjeku nga Aleanca për Shqiptarët, Bekim Tateshi i pranishëm në emisionin EU Click të TV21, deklaroi se njerëzimi edhe më herët ka njohur pandemi të ndryshme të cilat kanë lënë pasoja shumë të mëdha tek njerëzimi.

“Diku kah shekulli 14 kemi pasur pandeminë e murtajës, e cila ka vrarë me miliona njerëz ndërsa sot nuk e kemi, pastaj kemi gripin spanjol – ka qenë një grip i shpendëve, i cili grip ka vrarë diku 500 milionë njerëz, dhe tanimë ky virus më i ri që kemi sot Covid-19”, deklaroi Tateshi.

 
 

 

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 27, 2020 22:40