Tatimimi i makinave edhe në bazë të nivelit të ndotjes

Tatimimi i makinave edhe në bazë të nivelit të ndotjes

Duke filluar nga 1 Nëntori, do të fillojë të ndryshojë tatimimi i automjeteve të importuara.

Të gjithë qytetarët dhe kompanitë që importojnë automjete të reja ose të përdorura do të duhet të paguajnë një taksë bazuar në vlerën, por edhe në emetimet mesatare të dioksidit të karbonit. Për atë se sa do të duhet të paguhet do të precizohet një Dispozitë e miratuar nga Qeveria, ndërsa pagesën do ta kryejë Dogana.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 12 Shtator, 2019 19:15

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.