Të gjitha informacionet lidhur me Kovid-19 në ueb faqen e specializuar

Desk
By Desk April 27, 2020 11:09

Të gjitha informacionet lidhur me Kovid-19 në ueb faqen e specializuar

Të gjitha informacionet lidhur me Kovid-19, qytetarët mund t’i gjejnë në ueb faqen e specializuar www.koronavirus.gov.mk.

“Mëso se si të mbrohesh nga virusi, cilat janë simptomat dhe si deri te vetizolimi i duhur. Kontrollo lajmet e reja dhe informohu nga burime relevante,  #КоронавирусМК #KoronavirusMK #ЗаштитиСе #СедиДома, qëndron në publikimin në Fejsbuk të ueb faqes së specializuar të krijuar për informim deri te qytetarët.

Desk
By Desk April 27, 2020 11:09