Të jetosh brenda një gjarpri

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 4 Nëntor, 2021 23:27

Të jetosh brenda një gjarpri

Në Huares të Meksikës mund të qëndroni në një kompleks shumë të veçantë, që ka formën e një gjarpri gjigant.

Për 409 dollarë në natë, mund të rehatoheni në barkun e zvarranikut. Ata që kanë qëndruar aty, kanë mbetur të kënaqur: “Ia kalum shumë mirë. Ai vend është perlë. Arkitektura është fantastike”.

Përveç dhomave me hapësirë, rezidenca ofron edhe një shpellë për të eksploruar, disa kopshte shumëngjyrëshe dhe liqene përreth.

Kompleksi përbëhet nga 10 apartamente, të vendosura në pjesën e pasme të gjarprit.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 4 Nëntor, 2021 23:27

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare