Të lexohen udhëzimet për trajtim në shtëpi të pacientëve me simptoma

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 2, 2020 11:44

Të lexohen udhëzimet për trajtim në shtëpi të pacientëve me simptoma

Personat me formë më të lehtë të sëmundjes dhe pa rrezik për komplikime trajtohen në kushte shtëpie. Mjeku amë/familjar duhet të përfshihet në mbikëqyrjen e gjendjes shëndetësore me ndjekjen e zhvillimit të simptomave përmes thirrjeve telefonike ditore dhe nëse është e mundur, përmes vizitave në shtëpinë e pacientit, publikoi në profilin e tij në Fejsbuk ministri i Shëndetësisë  Venko Filipçe.

Rekomandon të lexohen udhëzimet për trajtim në shtëpi të pacientëve me simptoma më të lehta të Kovid-19 të cilat janë dedikuar për personat me infeksion të konfirmuar suspekt apo laboratorik dhe janë për trajtim në shtëpi, si dhe për anëtarët e familjes të cilët vijnë në kontakt me rasti të dyshimtë apo të konfirmuar për këtë sëmundje”, të publikuara në linkun https://bit.ly/2UzgeDY. a

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 2, 2020 11:44