Të mos stigmatizohen të prekurit nga koronavirusi dhe ata në karantinë

Linda Limani
By Linda Limani March 30, 2020 11:05

Të mos stigmatizohen të prekurit nga koronavirusi dhe ata në karantinë

Krizat janë kohë kur njerëzimi vihen në test. As të prekurit nga koronavirusi, as bashkëqytetarët tanë të vendosur në karantinë nuk duhet të stigmatizohen. Nuk guxojmë të lejojmë, deklaroi në profilin e tij në Fejsbuk mbrëmë ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.

“Kjo është mundësi të zhvillohemi si shoqëri, t’i tejkalojmë stigmën dhe ndasitë, të bashkohemi në humanizëm dhe të dëshmojmë se mundemi më mirë”, potencoi Filipçe.

Linda Limani
By Linda Limani March 30, 2020 11:05