Të shtëna në Teksas, dhjetëra të vdekur | VIDEO

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka August 3, 2019 22:11

Të shtëna në Teksas, dhjetëra të vdekur | VIDEO

Shumë persona janë vrarë dhe një person është arrestuar, pas të shtënave në një qendër tregtare në El Paso, në Teksas, SHBA. Raportohet për 18 deri në 20 viktima.

Policia e El Paso kanë konfirmuar se kishte të shtëna dhe ka kërkuar nga njerëzit që t’i shmangen asaj zone.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka August 3, 2019 22:11