TE SHTËPIA HEROINË E POPULLIT SHQIPTAR

TE SHTËPIA HEROINË E POPULLIT SHQIPTAR

Ismet Sylejmani

Në Divjakë, foto me Udhëheqësin e popullit shqiptar, shokun e mikun Ali Ahmeti!

Foto te shtëpia heroinë e popullit shqiptar, me rastin e zbulimit të pllakës në nderim të ngjarjes së madhe të organizimit e veprimit ilegal politiko-patriotik në Kosovë e Vise!

Të shtëpia ku është mbajtur mbledhja më e madhe dhe më e sukseshme e radhëve të organizuara ilegale!

Foto te shtëpia ku ka zhvilluar me sukses punimet konferenca e parë nga ku ka dalur udhëheqja e madhe dhe e lavdishme e LPRK-së, me udhëheqës Heronjtë e Kombit Fadil Vata dhe Afrim Zhitia!

Foto te shtëpia historike ku ka qenë e vendosur selia e Shtabit të Përgjithshëm i UÇK-së!
Divjakë, 23 Prill 2019!

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 24 Prill, 2019 08:10

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.