Telefoni i dytë është humbur në Beograd, thotë djali i Katica Janevës

Telefoni i dytë është humbur në Beograd, thotë djali i Katica Janevës

Në intervistë për Sitel, Prokurori publik Villma Ruskoska në lidhje me rastin “Zhvatja” ka theksuar se Gjykata duhet të pranoj audio dhe video incizimet si prova.

Ruskovska ka theksuar se në afat sa më të shkurt do të përfundoj ekspertiza e telefonit të Prokurorit Special Publike Katica Janev, ndërsa ju konfiskuar për shkak rastit “Zhvatja”.

Ajo ka theksuar se djali i Katica Janevës ka thënë se telefonin i dytë i është humbur në Beograd.

Në lidhje me përzgjedhjen eventuale të saj në Prokurorinë e re për krim të organizuar dhe korrupsion të lartë, prokurorja Ruskoska tha se ka 25 vite stazh në prokurori dhe se nëse zgjidhet do të realizoj detyrën. /SHENJA/

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 20 Korrik, 2019 20:23

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA