Telefoni i palosshëm nga LG do të duket kështu, sipas patentës së re

Desk
By Desk 3 Prill, 2019 22:57

Telefoni i palosshëm nga LG do të duket kështu, sipas patentës së re

Megjithëse raportet e hershme sugjeruan se LG do të zbulonte telefonin e tyre të parë të palosshëm në Kongresin Botëror Mobil në shkurt, pajisja kurrë nuk u materializua.

Konsumatorët kanë marrë LG G8 ThinQ në vend të saj, që është një telefon shumë i mirë.

Por megjithëse nuk u shfaq në shfaqjen më të madhe të teknologjisë mobile në botë, nuk do të thotë se nuk po vjen.

Në të vërtetë, një patentë e re e LG është vërejtur në internet që jo vetëm që e përforcon këtë fakt, por zbulon më shumë për dizajnin dhe formën.

Gjetur nga faqja holandeze LetsGoDigital – e cila gjithashtu krijoi konceptin bazuar në idetë në patentë – dokumenti i paraqitur me USPTO tregon fotot aktuale të një ekrani të lakueshëm, së bashku me skemën e asaj se si punon “pajisja e palosshme”.

Kombinuar me një patentë më të hershme, i jep më shumë peshë mendimit se telefoni i palosshëm LG do të ketë një dizajn në formë guace. Ekrani do të jetë në brendësi dhe në gjendje të paloset në gjysmë për të bërë një pajisje të lehtë për xhep.

Sipas LetsGoDigital, ekrani do të ketë një “rreze 2.5R”.

Desk
By Desk 3 Prill, 2019 22:57