Tentimet për vetëvrasje janë rritur me 30% në gjashtë muajt e fundit

Redaksia
By Redaksia 30 Nëntor, 2020 21:05

Tentimet për vetëvrasje janë rritur me 30% në gjashtë muajt e fundit

Numri i vetëvrasjeve është rritur me 30% në gjashtë muajt e fundit, paralajmërojnë psikiatrit, përcjell FLAKA.

Gjithnjë e më shumë njerëz po flijojnë jetën e tyre dhe punonjësit e kujdesit shëndetësor janë në kufirin për durimin.

Kriza Covid ka rritur numrin e viktimave të dhunës në familje, në një intervistë me Telma, tha kreu i Psikiatrisë në Shkup, Stojan Bajraktarov. FLAKA

Redaksia
By Redaksia 30 Nëntor, 2020 21:05