Tërmet me magnitudë 5,5. Vendet e prekura: Bullgari, Greqi, Kosova, Mal i Zi, Serbia, Maqedonia dhe Shqipëria

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Janar, 2022 23:15

Tërmet me magnitudë 5,5. Vendet e prekura: Bullgari, Greqi, Kosova, Mal i Zi, Serbia, Maqedonia dhe Shqipëria

Një tërmet me magnitudë 5,5 ballë sipas shkallës Rihter u regjistruar rreth orës  22:43 6 km nga Follorina e Greqisë. Tërmeti u ndi fuqishëm në Bullgari, Greqi, Kosova, Mal i Zi, Serbia, Maqedonia dhe Shqipëria, njofton Kronika

Fuqia e tërmetit, sipas informacioneve nga interneti ka qenë në thellësi 10 kilometra nërtokë dhe afër rajonit Kato Kleies dhe Florina.

Burimi: Google
Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Janar, 2022 23:15

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare