Tërmet në Maqedoninë e Veriut

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 23 Gusht, 2022 10:00

Tërmet në Maqedoninë e Veriut

Tërmet me epiqendër mes fshatrave Kuratica dhe Openica të Ohrit është regjistruar sot në mëngjes.

Sipas të dhënave në ueb faqen e Qendrës Seizmologjike Evropiane, bëhet fjalë për një tërmet me intensitet 2.6 shkallë.

Prej atje thonë se ky është aktivitet i rregullt sizmik dhe nuk ka nevojë për panik.

Epiqendra e tërmetit ishte në thellësi prej 5 kilometrash.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 23 Gusht, 2022 10:00

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare