Termeti shkund vendin, regjistrohet 5 kilometra larg Karbincit

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 30, 2019 22:01

Termeti shkund vendin, regjistrohet 5 kilometra larg Karbincit

Në pjesën lindore të Maqedonisë së Veriut sot janë regjistruar dridhje të tokës.

Tërmeti ishte prej 2,7 ballë, ndërsa u regjistrua pesë kilometra larg Karbinci.

Tërmeti ishte me thellësi prej 8 kilometra.

Disa ditë më herët tërmeti i cili ndodhi në Shqipëri ishte ndjerë edhe në Strugë.

Sot tërmet u regjistrua edhe në vendet fqinjë në Shqipëri dhe Greqi.(koha.mk)

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 30, 2019 22:01