Tesla pëson ndërprerje të rrjetit duke i lënë pronarët të paaftë të lidhen me makina

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 26, 2020 22:36

Tesla pëson ndërprerje të rrjetit duke i lënë pronarët të paaftë të lidhen me makina

Vëzhguesit thonë se është një nga ndërprerjet më të mëdha të kompanisë.

Tesla pësoi një ndërprerje të plotë të rrjetit me pronarët që nuk mund të lidheshin me makinat e tyre duke përdorur aplikacionin e firmës, transmeton lajmi.net.

Pronarët që përdorin telefonin e tyre si një çelës ende mund të hapin dhe të fillojnë makinat e tyre me Bluetooth por humbën përdorimin e shumë veçorive, sipas raporteve.

Vëzhguesit thonë se është një nga ndërprerjet më të mëdha të parë ndonjëherë nga Tesla.

Njerëzit paraqitën qindra ankesa në faqen e internetit DownDetector.com duke thënë se nuk mund të përdorin aplikacionet e tyre celular ose të kalojnë në linjat e shërbimit të klientëve të Tesla.

Pronarët e paneleve diellorë Tesla dhe paneleve Powerwall gjithashtu nuk mund të lidheshin me produktet. Disa lidhje mund të kthehen brenda 30 minutash. /Lajmi.net/

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 26, 2020 22:36