Testimi i veçorisë së re nga Instagrami ju lejon të postoni një shënim për ndjekësit tuaj duket se…

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 29 Shtator, 2022 19:31

Testimi i veçorisë së re nga Instagrami ju lejon të postoni një shënim për ndjekësit tuaj duket se…

Kur të lansohet, funksioni do të shfaqet në seksionin e mesazheve të aplikacionit, poshtë shiritit të kërkimit, transmeton Telegrafi.

“Ndani atë që keni në mendje…”, thuhet në kutinë e tekstit, sipas një fotografie të postuar nga XDA. “Njerëzit nuk do të njoftohen kur të lini një shënim. Ata mund ta shohin shënimin tuaj për 24 orë dhe të përgjigjen me një mesazh”.

TechCrunch raportoi në qershor se funksioni po testohej me një përzgjedhje të kufizuar përdoruesish, por fakti që XDA e ka veçorinë që funksionon në pajisje të shumta sugjeron se disponueshmëria e tij po zgjerohet. Shënimet mund të jenë deri në 60 karaktere në gjatësi, sipas TechCrunch.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 29 Shtator, 2022 19:31

07
Dhj
Petrit Pollozhani nga Lëvizja BESA i ftuar në emisionin e sontëm “Magazina Ekonomike”, mes tjerash...
07
Dhj
Anëtari i Bordit Ekzekutiv të LSDM-së, Andrej Petrov, ka theksuar se zgjedhje të parakohshme parlamentare...
07
Dhj
Derisa e kremtojmë 30-vjetorin e Misionit, ju po përgatiteni ta merrni funksionin kryesues me OSBE-në. Vallë...
07
Dhj
Duke përjashtuar Shqipërinë si vendi me shumën qesharake të pensionit, Maqedonia bën pjesë në grupin...