Tetovë, 42 vjeçarja denoncon dhunë familjare

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 10, 2020 11:53

Tetovë, 42 vjeçarja denoncon dhunë familjare

Dje (9 shtator) në orën 22 e 50 minuta, një grua 42 vjeçare nga Shkupi me vendbanim të përkohshëm në Tetovë, në SPB-Tetovë ka raportuar se burri i saj 50 vjeç dhe djali 19 vjeç e kanë shqetësuar atë dhe e kanë kërcënuar edhe me jetë, transmeton Agjencia e lajmeve FLAKA 

Dy personat e raportuar janë privuar nga liria në rrugën ,,JNA“ në Tetovë dhe janë mbajtur në Stacionin Policor-Tetovë për zbardhjen dhe
dokumentimin e rastit. FLAKA

FOTO ARKIVE

FOTO ARKIVE

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 10, 2020 11:53