Tetovë, 81 vjeçaria bie nga ballkoni i banesës

Desk
By Desk April 17, 2020 12:10

Tetovë, 81 vjeçaria bie nga ballkoni i banesës

Dje (16-prill) rreth orës 11 e 10 minuta, në SPB Tetovë është denoncuar se në rrugën ,,Bllagoja Toska “ në Tetovë, në banesën pronë e 85-vjeçarit M.G. nga Tetova, bashkëshortja e tij 81-vjeçarja M.G. e cila ka pasur probleme shëndetsore, deri sa ka qenë vetë në banesë, ka dalur në ballkonin e banesës që ka qenë në katin e parë të objektit banesorë, është rëzuar nga ballkoni ku edhe ka pësuar lëndime trupore, dhe menjëherë është dërguar në Spitalin klinik të Tetovës, ku edhe u nënshtruar plagëve dhe ka ndëruar jetë.

Inspektimin në vendin e ngjarjes e ka kryer ekipi nga SPB Tetovë. Flaka

Desk
By Desk April 17, 2020 12:10