Tetovë, gjatë orës policore shtetit me pistoletë. Policia e arreston

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 13, 2020 11:53

Tetovë, gjatë orës policore shtetit me pistoletë. Policia e arreston

Dje  rreth orës 13 e 40 minuta, në rrugën ,,176” në Tetovë, gjatë kohës së kufizimit të lëvizjeve, pjestarët e policisë nga SPB-Tetovë e kanë privuar nga liria 77-vjeçarin R.A. nga Tetova.

“Gjatë kontrollit të kryer ndaj tij, është gjetur pistoletë me një kornzë me 7 plumba, kalibrit 7,65 milimetra, të cilin e ka poseduar pa leje”, njoftuan nga SPB – Tetovë.

Personi R.A. është mbajtur në Stacionin policorë Tetovë, për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit, ku do të përgaditet edhe parashtresë adekuate. Flaka

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 13, 2020 11:53