Tetovë, ,”Marimanga” ngre 21 automjete të keqparkuara

Tetovë, ,”Marimanga” ngre 21 automjete të keqparkuara

Edhe gjatë ditës së djeshme në Tetovë, janë realizuar aktivitete për zbulimin dhe sanksionimin ligjorë të veturave të keqparkuara apo parkimet jo të regulla.

Kështu që janë sanksionuar dhe janë ngritur me anë të shërbimit komunal të ,,Marimangës,, gjithsej 21 vetura, të cilat kanë penguar qarkullimin e lirshëm në trafik edhe atë në rrugët; ,,Ilinden,, ,,Iliria,, ,,Bllagoja Toska,, ,,29- nëntori,, ,,JNA,, dhe ,,Boris Kidriç,,.

Me intensitet të njëjtë, këto aktivitete do të vazhdojnë deri në fund të muajit dhe kryesishtë në
gjysmën e parë të muajit të ardhshëm, kur në Tetovë pritet rritja e frekuentimit në trafik. Flaka 

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 6 Dhjetor, 2019 13:10

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.