Tetovë, pranga për 27-vjeçarin

Linda Limani
By Linda Limani March 6, 2020 12:08

Tetovë, pranga për 27-vjeçarin

Pjestarët e policisë nga SPB-Tetovë, dje në burgun e Tetovës e kanë dorëzuar 27-vjeçarin S.Xh. nga Tetova, i cili ka qenë i dënuar me burg, për
arsye se ka kryer vepër penale ,,Shkaktim i lëndimit të rëndë truporë” i njëjti më datë 4-mars rreth ora 22.00, me urdhër të gjykatës është arestuar dhe mbajtur në Stacionin policorë Tetovë. Flaka

Linda Limani
By Linda Limani March 6, 2020 12:08