Tetovë, regjistrohet një pacient me Covid 19?

Desk
By Desk 25 Mars, 2020 21:29

Tetovë, regjistrohet një pacient me Covid 19?

Edhe në Tetovë tashmë është regjistruar pacienti i parë me koronavirus.

Siç mëson portali Zyrtare.net bëhet fjalë për një pacient i moshës 69 vjeçtare. Lajmi është konfirmuar në rrjetin social nga vajza e tij Natasha Apostoloska.

Lajmi pritet të konfrimohet në orët në vijim edhe nga ana e Minsitrisë së Shëndetësisë.

 

Jo zyrtarisht mësohet se tashmë dhjetra qytetarë që jetojnë në zonat e Pollogut janë nën izolim pasi janë kthyer nga vende me rrezik të mesëm ose lartë.

Kujtojmë, që pas Dibrës, Shkupit, Gostivarit dhe Kumanovës tanimë edhe Tetova regjistron rastin e parë të infektuar me pandeminë Covid 19./Zyrtare.net

Desk
By Desk 25 Mars, 2020 21:29