Tetovë, sulm fizik mbi fëmijën!

Linda Limani
By Linda Limani March 4, 2020 11:40

Tetovë, sulm fizik mbi fëmijën!

Dje në ora 15.00, 43-vjeçarja K.A. nga Tetova, në SPB-Tetovë ka denoncuar se djali i saj i mitur, të njëjtën ditë rreth orës 12 e 30 minuta, duke u kthyer nga shkolla së bashku me dy shokët e tij, në rrugët ,,JNA” dhe ,,Jane Sandanski” në Tetovë, ka qenë i sulmnuar fizikishtë, nga disa persona të mitur, nxënës nga e njëjta shkollë fillore e Tetovës, njofton Flaka, duke u thirrur në buletinin e Policisë. 

Punohet në zbardhjen e plotë të rastit. flaka.mk

Linda Limani
By Linda Limani March 4, 2020 11:40