Thaçi: Blerim Reka nuk është nusja e re e politikës shqiptare, ndërsa Ziadini ka qen ish punëtor i PDSH-së

Redaksia
By Redaksia 17 Prill, 2019 13:11

Thaçi: Blerim Reka nuk është nusja e re e politikës shqiptare, ndërsa Ziadini ka qen ish punëtor i PDSH-së

 Kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi mbrëmë ishte mysafir në Zonën B që emitohet në Klan Kosova.

Thaçi ka folur edhe për kandidatin për president Blerim Rekën dhe opozitarët Ziadin Selën dhe Bilall Kasamin.

“Blerim Reka mund ti ketë të gjitha të mirat, por Blerim Reka nuk është nusja e re e politikës shqiptare në Maqedoni”, tha Thaçi dhe pastaj e spjegoi pyetjen e gazetarit të Klan Kosova se çka është kjo nusja e re.

“Blerim Reka ka qenë ambasadori i BDI-së. Ai ishte i nënshtruari i peticionit anti-PDSH”.

“Njeriu mund të ndryshojë, por duhet t’i lë të mirat e atij pushteti që i ka pasur përpara”.

Redaksia
By Redaksia 17 Prill, 2019 13:11