Thaçi homazhe tek varri i Arbën Xhaferit me rastin e 75 vjetorit të lindjes

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 24 Janar, 2023 13:36

Thaçi homazhe tek varri i Arbën Xhaferit me rastin e 75 vjetorit të lindjes

Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi sot bëri homazhe tek varri i Arbën Xhaferit me rastin e 75 vjetorit të lindjes së tij.

“Arbën Xhaferi një kolos i madh i historisë shqiptare por edhe më gjërë, një kontribues i madh i ecjes përpara të çështjes shqiptare, pa diskutim edhe njeriu që vendosi themelet e politikës së re komëbtare dhe demokratike të shqiptarëve të Maqedonisë”, ka shkruar Thaçi.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 24 Janar, 2023 13:36

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare