Thaçi: Këta që përkrahin Blerim Rekën më 2014 kanë votu kundër Iljaz Halimit

Desk
By Desk 1 Prill, 2019 22:15

Thaçi: Këta që përkrahin Blerim Rekën më 2014 kanë votu kundër Iljaz Halimit

Menduh Thaçi këtë e tha në emisionin debativ ”Click plus” që po zhvillohet tani.

Ai gjithashtu flet edhe per rendesine e PDSH-së në perkrahjen e kandidatit Stevo Pendarovskit, dhe se çka perfiton PDSH nga kjo perkrahje.

Desk
By Desk 1 Prill, 2019 22:15