Thaçi: Krejt Studeniçani e dinë se po të mos ishte ky gjoks, Azemi nuk do të fitonte zgjedhjet

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 5 Nëntor, 2021 15:02

Thaçi: Krejt Studeniçani e dinë se po të mos ishte ky gjoks, Azemi nuk do të fitonte zgjedhjet

Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi në konferencë për media foli edhe për aderimin e nënkryetarit të PDSH-së, Azen Sadiku në Aleancën për Shqiptarët.

Në pyetjen se si e komenton daljen nga partia e Sadikut dhe akuzat që i drejtoi ai, kreu i PDSH-së tha se me rëndësi është që Azemi ka fituar dhe këto gjërat tjera janë të parëndësishme.

“Merremi me mend, nëse nuk do të fitonte. Sa do të ishin akuzat ndaj meje dhe kjo është e rëndësishme”, tha Thaçi.

Ai tha se nëse nuk ka dashur ai, Azem Sadiku nuk do të fitonte zgjedhjet në Studeniçan.

“Krejt Studeniçani e dinë se po të mos ishte ky gjoks ai s’do të fitonte zgjedhjet, por unë jam i ndershëm, i përcaktuar dhe nuk tradhëtoj”, u shpreh Thaçi

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 5 Nëntor, 2021 15:02

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...