#ThimbON Nijazi Muhamedi: Këtij karagjozi nga Strumica

#ThimbON Nijazi Muhamedi: Këtij karagjozi nga Strumica

Nijazi Muhamedi

Këtij karagjozi nga Strumica që don të bëjë fushatë edhe mbi varre të coronavirusit mendja i rri te “AJVARI ZEMËRUAR” që nga dje ua nga firma e tij ua fal me waucher nxënësve, studentëve dhe tanë njerëzisë, dhe nuk do jetë më “kryeministër” kur do vijë, nëse vjen, por do jetë AJVARXHI-BASHI dhe i dyti pas tij do quhet BOSTANXHI- BASHI, sipas terminologjisë së punëve të ndara në Sulltanat që në këtë Bostaninë e Veriut ka mbetur nga koha e Sulltan Abdul-Hamidit.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 13 Qershor, 2020 11:29

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

Marketing politik