#ThumbOn Çeliku: Gëzuar 8 Marsin të gjitha grave shqiptare, me shami dhe pa shami!

#ThumbOn Çeliku: Gëzuar 8 Marsin të gjitha grave shqiptare, me shami dhe pa shami!

Mbajtja e shamisë është çështje individuale dhe askush nuk ka të drejtë të (para)gjykojë të tjerët për format e jetesës, që ata përzgjedhin…

Por, ja që ka individë të tillë, të cilët vuajnë nga “qytetërimi i tepëruar” dhe ky atribut i shndërron ata në kokën e injorantit…

Gëzuar 8 Marsin të gjitha grave shqiptare, me shami dhe pa shami!

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 8 Mars, 2020 23:19

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.