#ThumbOn Mexhiti: Tito, kujdes me Shqiptarët

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 13 Gusht, 2020 17:26

#ThumbOn Mexhiti: Tito, kujdes me Shqiptarët

Tito Petkovskit
(prononcim per gazeten Koha)

Ne zgjedhjet presidenciale ne vitin 1999 deklarove se nuk ke nevoje per votat shqiptare, ne rrethin e pare kishe diference prej 123.000 ndaj te ndierit Trajkovski, por ne rrethin e dyte pas deklarates tende humbe me diference prej 60.000 votave nga Boris Trajkovski.
Nese per veten tende ske marre mesim nga viti 99, te pakten kurse tjeret nga gabimi i njejte. Mos i merr me qafe partneret e tu me gabimet e tua.
BDI eshte akademi politike e cila cdo kerkese e ka legjitime dhe te argumentuar dhe mbi te gjitha te qendrueshme.
Nese ti ke problem dhe i harron ngjarjet politike, po te rikujtoj se ishe pikerisht ti ai qe tradhetove LSDM duke derguar ne opozite ne vitin 2006 duket mbeshtetur VMRO-ne dhe PDSH-ne dhe duket shkelur vullnetin shqiptar dhe duke trasuar rrugen ngritjes se Gruevskit.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 13 Gusht, 2020 17:26