#Thumbon Zekolli: Treguat se jeni humbës nervozë

Desk
By Desk 27 Qershor, 2020 10:35

Analisti politik Arsim Zekolli në një postim në rrjetin social Twitter ka komentuar mbi zhvillimet e fundit duke u përqendruar tek përplasjet e fundit midis BDI së dhe Lsdm së që kanë të bëjnë me kryeministrin shqiptarë ndërsa është ndalë tek figura politike e Naser Ziberit si kandidat shqiptar që po atakohet nga partia maqedonase .

LSDM që po bën një lojë të ulët politike kundrejt kandidatit për kryeministrër shqiptar ,ndërsa Zekolli i ka përkujtuar partisë maqedonase se ishte i njëjti Naser Ziberi kur u nevojitej në televizionet partiake dhe kur duhej tua mbronte “multietnicitetin”.Me shkarkimin e nipit vetëm se treguat sa humbës nervozë jeni”TetovaSot

Desk
By Desk 27 Qershor, 2020 10:35