TikTok njoftoi së fundmi veçori të reja që e afrojnë platformën edhe më afër rrjetit më të njohur për video më të gjata

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 6 Shkurt, 2024 20:20

TikTok njoftoi së fundmi veçori të reja që e afrojnë platformën edhe më afër rrjetit më të njohur për video më të gjata

Ndryshimi kryesor është mbështetja për videot horizontale më të gjata se një minutë, në mënyrë që të motivojë përdoruesit të zgjerojnë përmbajtjen e tyre. TikTok do të promovojë këto video më të gjata brenda 72 orëve nga postimi, duke u dhënë krijuesve më shumë se tre muaj rritje të shikueshmërisë, duke përjashtuar reklamat dhe përmbajtjen politike.

Ky është një hap tjetër drejt rritjes së gjatësisë së videove TikTok, duke pasur parasysh rritjen e kohëve të fundit në gjatësinë maksimale të lejuar nga 15 në 30 minuta. Masa mund të synojë tërheqjen e krijuesve tashmë të mësuar me formate më të gjata video, si ato në YouTube, ku fitimi i parave shpesh lidhet me përmbajtje më të gjatë.

TikTok ka ndërmarrë hapa për të krijuar mundësi shtesë për fitimin e parave, duke përfshirë programin Seria, i cili i lejon krijuesit të krijojnë koleksione klipesh për abonentët e tyre që janë të gatshëm t’i mbështesin financiarisht. Lëvizjet tregojnë një ngjashmëri në rritje midis TikTok dhe YouTube pasi TikTok përpiqet të përmbushë nevojat e ndryshme të komunitetit të tij të ndryshëm.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 6 Shkurt, 2024 20:20

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare