Tjetër rast në Gostivar. Vëllau sulmon vëllaun!

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 24 Janar, 2023 13:17

Tjetër rast në Gostivar. Vëllau sulmon vëllaun!

T&S

Njëzet e tetë vjeçari V.B. Nga një fshat i Gostivarit dje në ora 19:30 në SPB Tetovë ka raportuar se rreth orës 16:10 është sulmuar fizikisht nga vëllai i tij 30 – vjeçar V.B.

Sipas raportit, sulmuesi ka përdorur edhe një mjet të fortë.

Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.

Lexo edhe;

Gostivar, vëllau sulmon vëllaun!

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 24 Janar, 2023 13:17