Todorov: Jankulloska dhe Janakieski janë viktima

Desk
By Desk November 3, 2020 22:42

Todorov: Jankulloska dhe Janakieski janë viktima

Nikolla Todorov, ish-ministër nga radhët e VMRO-DPMNE, beson se ish-ministrat Mile Janakieski dhe Gordana Jankulloska janë viktima.

Ai beson se e drejta e Janakieski për mbrojtje është e rrezikuar, ndërsa Jankulloska është përgjegjëse për diçka që është ende në përdorim.

“Ata janë viktima. Sidomos sepse Mile ka muaj kur çdo ditë pune ka seancë. Si do ta përgatisë ai mbrojtjen. A nuk rrezikohet e drejta e tij për mbrojtje? Gordana është përgjegjëse për një Mercedes që është ende në përdorim. Dhe ato marrëveshje po zbatohen në katër sy”, tha Todorov në emisionin Click Plus në TV21.

Desk
By Desk November 3, 2020 22:42