Trajanov kërkon fshesë tek gjithë shërbimet, nga Prokuroria dhe Gjykata

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 22 Nëntor, 2022 21:44

Trajanov kërkon fshesë tek gjithë shërbimet, nga Prokuroria dhe Gjykata

Dy gjëra duhen bërë – të gjithë punonjësit në shërbime, në prokurori, në gjykatë duhet nga një fshesë. Në sitë dhe fshesë të gjithë. Reformat duhet të vazhdojnë, tha në Top Tema tek Telma, deputeti Pavle Trajanov.

“Ne kemi një lloj kushtetute të të gjithë sistemit të sigurisë. Mendoj se ka edhe mospërputhje ligjore se kush duhet të koordinojë, kush duhet të mbledhë informacione, si t’i japë udhëzime majës së shtetit, të veprojë në situata kritike”, tha Trajanov.

Për profilin e drejtorit të ardhshëm të DSK-së, Trajanov vlerësoi se drejtori duhet të vijë nga brenda, nga shërbimi.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 22 Nëntor, 2022 21:44

07
Dhj
Petrit Pollozhani nga Lëvizja BESA i ftuar në emisionin e sontëm “Magazina Ekonomike”, mes tjerash...
07
Dhj
Anëtari i Bordit Ekzekutiv të LSDM-së, Andrej Petrov, ka theksuar se zgjedhje të parakohshme parlamentare...
07
Dhj
Derisa e kremtojmë 30-vjetorin e Misionit, ju po përgatiteni ta merrni funksionin kryesues me OSBE-në. Vallë...
07
Dhj
Duke përjashtuar Shqipërinë si vendi me shumën qesharake të pensionit, Maqedonia bën pjesë në grupin...