Trajçe Mitev: Vazhdon fushatën për kryetarë të Shtipit

Redaksia
By Redaksia 24 Nëntor, 2020 19:42

Trajçe Mitev: Vazhdon fushatën për kryetarë të Shtipit

Fushtaën e ka vazhduar edhe kandidati i pavarur për kryetar të Shtipit Trajçe Mitev, i cili mes tjerash paralajmëron riorganizim të plotë të adminsitratës komunale.

“Prioriteti më kryesor do të jetë ndryshimi I gypave të ujësjellësit e të cilat janë të vjetra më shumë se 50 vite, dhe vendosje të kanalizimit në gjith rajonin e Shtipit. Por prioritet do të kenë edhe vendosja e disciplinës së punëve administrative, por regull dhe discipline në harxhimin e mejete të Komunës”, u shpreh kandidati i pavarur Trajqe Mitev.

Redaksia
By Redaksia 24 Nëntor, 2020 19:42