Trajneri i Iranit “nxehet” kur pyetet për protestat në Iran

Drin Zenku
Publikuar nga Drin Zenku 25 Nëntor, 2022 10:54

Trajneri i Iranit “nxehet” kur pyetet për protestat në Iran

Një episod i pahijshëm ka ndodhur dje, teksa trajneri i Iranit, Carlos Querioz, është pyetur në lidhje me protestat në këtë vend aziatik.
Querioz nuk e ka marrë aspak qetë këtë pyetje të gazetares së BBC dhe, për rrjedhojë, menjëherë i është kundërpërgjigjur, duke i thënë se pse nuk i bën të njëjtat lloj pyetjesh Gareth Southgates.

“Pse nuk e pyet edhe Gareth Southgaten në lidhje me Afganistanin”, u shpreh Querioz në nervozë e sipër.

Siç dihet, protestat në Iran filluan pas 16 shtatorit dhe janë duke vijuar akoma.

Drin Zenku
Publikuar nga Drin Zenku 25 Nëntor, 2022 10:54

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...