Trajnim për ndihmën e parë për vullnetarët e angazhuar në pikat e vaksinimit

Linda Limani
Publikuar nga Linda Limani 2 Nëntor, 2021 13:22

Trajnim për ndihmën e parë për vullnetarët e angazhuar në pikat e vaksinimit

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut – Organizata komunale Gostivar në përputhje me projektin e Federatës për vaksinimin kundër Kovid-19, më datë 30.10.2021 realizoj trajnim për ndihmën e parë për vullnetarët të cilët janë të angazhuar në pikat e vaksinimit.Trajnimi i ndihmës së parë u realizua nga mjeku ligjerus Dr. Besnik Zeqiri dhe demonstrator Azra Imeri Ramadani.

Linda Limani
Publikuar nga Linda Limani 2 Nëntor, 2021 13:22

27
Nën
Shkoi për gjueti me shokë, por mbeti i plagosur në rrethana ende të pazbardhura, në...
27
Nën
Sot tifogrupi Ballistët i bëjnë 30 vite. Në këtë 30 vjetor ata kanë festuar si...
27
Nën
Nën patronatin e Ali Ahmetit – Kryetar i Bashkimit Demokratik për Integrim, nesër me fillim...
27
Nën
Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë...