Transportuesit privatë rifillojnë qarkullimin nëpër rrugët e Shkupit

Redaksia
By Redaksia 24 Maj, 2023 09:48

Transportuesit privatë rifillojnë qarkullimin nëpër rrugët e Shkupit

Autobusët privatë, pas një pauze disa mujore, po rifillojnë qarkullimin nëpër rrugët e Shkupit pasi dje kanë arritur marrëveshje të re me Ndërmarrjen e Komunikacionit Publik Shkup.

Lajmi është publikuar në faqen e Facebook-ut të JSP Shkup, ku thuhet se është nënshkruar marrëveshje me autobusët privatë dhe nga nesër ata do të rifillojnë qarkullimin nëpër rrugët e kryeqytetit.

Sipas njoftimit, kontrata është nënshkruar nga ushtruesi i detyrës së presidentit të ri. drejtori i JSP Shkup Krste Petrevski dhe përfaqësuesit e transportuesve privatë dhe tashmë nga sot transportuesit privat do t’i shërbejnë linjat 23, 45, 61, 63, 73, 9, 11, 11A, 12, 47A, 55, 19, 20, 22. , 52 , 54, me, siç thonë ata, 105 autobusë modernë që plotësojnë standardet mjedisore sipas thirrjes publike.

“Me mënyrën e re të punës dhe standardizimin në transportin publik, qytetarët do të kenë shërbim cilësor dhe në kohë, kurse buxhetet e Qytetit të Shkupit dhe JSP Shkup do të mbrohen nga keqpërdorimet dhe arbitrariteti që ka qenë praktikë në të kaluarën”, thotë. njoftimi i JSP Shkup.

Redaksia
By Redaksia 24 Maj, 2023 09:48