Tre fëmijë janë të infektuar me koronavirus në Maqedoni

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 27, 2020 22:26

Tre fëmijë janë të infektuar me koronavirus në Maqedoni

Në Maqedoni deri më tani me Kovid 19 janë të infektuar tre fëmijë, dy prej të cilëve janë me prindër për trajtim në shtëpi dhe njëri në Infektiv, përcjell FLAKA.

Më i madhi është një djalë 15 vjeç.

Në vend ka 219 të infektuar, shtatë prej të cilave janë në gjendje kritike.

Tre janë shëruar deri më tani, dhe tre kanë vdekur. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 27, 2020 22:26