Trump jashtë listës së Forbes të 400 amerikanëve më të pasur

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 1 Nëntor, 2021 23:49

Trump jashtë listës së Forbes të 400 amerikanëve më të pasur

Donald Trump është hequr nga lista e Forbes e 400 personave më të pasur të Amerikës, për herë të parë në 25 vjet.

Pasuria e ish-presidentit amerikan arrin në 2,5 miliardë dollarë, 400 milionë nën pragun e nevojshëm për të hyrë në listën prestigjioze.

Dhe të thuash se nga viti 1997 deri në vitin 2016, përpara se të bashkohej me Shtëpinë e Bardhë, manjati kishte qëndruar fort në krye të renditjes.

Sipas Forbes, pasuria e Trump mund të ishte të paktën 7 miliardë dollarë sot, por dy faktorë i kushtuan shtrenjtë ish-presidentit: nga njëra anë vendimi për të mos investuar një pjesë të madhe të aseteve të tij, nga ana tjetër pasojat e pandemisë në asetet e saj të pasurive të paluajtshme dhe humbja e vlerës së Trump Towers.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 1 Nëntor, 2021 23:49

06
Dhj
Ambasadorja e SHBA-së në vend, Anxhela Ageler sonte theksoi se është konfuz procesi për zgjedhjen...
06
Dhj
Ajo ka një apartament në Shkup prej 54 metrash katrorë si pronë e saj personale,...
06
Dhj
Riorganizimi i administratës nënkupton reduktimin e disa institucioneve, nga 140 institucione që janë nën ombrellën...
06
Dhj
Qytetarët nuk u besojnë as politikanëve, as institucioneve, kështu vlerëson Insituti për Demokraci, një hulumtim...