Turizmi, Rama mbledh bashkiakët

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 31 Gusht, 2018 20:04

Turizmi, Rama mbledh bashkiakët

Kryeministri Edi Rama, në një takim me kryetarët e bashkive dhe prefektët paraditen e së premtes, deklaroi se qeveria ka fokusuar përpjekjet e saj në zhvillimin e turizmit, gjë që ka ndikuar në ekonominë shqiptare.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 31 Gusht, 2018 20:04