Twitter më në fund po shfaq një pamje paraprake për lidhjet nga Instagram

Redaksia
By Redaksia 5 Nëntor, 2021 23:29

Twitter më në fund po shfaq një pamje paraprake për lidhjet nga Instagram

Rrjetet sociale Twitter dhe Instagram më në fund e kanë bërë më të lehtë jetën për përdoruesit.

Përdoruesit e Twitter nuk duhet të prekin më një lidhje nga Instagram për të parë se çfarë “fsheh” pasi rrjeti social ka filluar të shfaqë pamje paraprake për lidhjet.

Kjo do të thotë që kur dikush ndan një postim nga Instagram në Twitter, një miniaturë e asaj që është në lidhje do të jetë e dukshme. Kështu që përdoruesit do të dinë p.sh. nëse ndonjë foto dhe përmbajtje tjetër ia vlen të lihet nga afati kohor në Twitter.

Ky veprim shënon fundin e një mosmarrëveshjeje të gjatë mes dy rrjeteve sociale. Integrimi i fotove nga Twitter në Instagram u zhduk në vitin 2012, dhe asnjë nga këto dy rrjete sociale nuk tregoi një iniciativë të fortë për shikim paraprak.

Twitter ka preferuar që përdoruesit të postojnë foto direkt në platformën e tij, ndërsa Instagram ka një qëllim të qartë që përdoruesit të përdorin platformën e tij sa herë që të jetë e mundur. Ajo që çoi në ndryshimin e situatës nuk dihet ende. /Telegrafi/

Redaksia
By Redaksia 5 Nëntor, 2021 23:29