U fut në Big Brother Vip Albania, Ilir Shaqiri i jep një mesazh papritur Luizit

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 6 Shkurt, 2023 20:55

U fut në Big Brother Vip Albania, Ilir Shaqiri i jep një mesazh papritur Luizit

Ditën e sotme në kuadër të një loje brenda shtëpisë është futur fituesi i edicionit të parë i këtij formati, Ilir Shaqiri.

Ai ka dal në oborr teksa të gjithë banorët janë mbledhur rreth tij. Ajo që bie menjëherë në sy është se si Iliri takon Luizin dhe i ofron atij një cigare teksa nis pa humbur kohë bisedën me banorët e tjerë.

Ndër të tjera ai ka patur një bisedë të shkurtër me Luizin, teksa nuk ka munguar dhe kurioziteti i banorëve të tjerë për të ditur infomacione nga jashtë dhe se si shihen ata nga audience.

Iliri: Ti hyre i fundit, por ndoshta do jesh i pari në fund.

Image
Redaksia
Publikuar nga Redaksia 6 Shkurt, 2023 20:55